søndag den 21. april 2013

Mens jeg venter...



... er den helt store oprydning sat igang. Jeg har jo pludseligt (og meget ufrivilligt) fået ekstraordinært meget tid til alt muligt andet end at arbejde. Jeg går og håber på en snarlig løsning af konflikten mellem lærerne og KL, så jeg kan komme på arbejde igen. Men indtil da har jeg altså besluttet mig for, at tage en ordentlig tur i mine scrap-sager. Under oprydningen fandt jeg en masse halvfærdige kort.
Denne magnolia var malet halvt og derefter havnet i skuffen. Nu er hun halet frem igen og er blevet til et farverit fødselsdagskort.
 
 
Hun er farvelig med copic markers.
 
 
Sløjfen er bundet efter en smart metode jeg mødte for noget tid siden, men måtte have genopfrisket igen (med stor hjælp fra en god ven).
Genopfriskningen kan også ske ved hjælp af YouTube som jo er enhver scrappers gud. Jeg fandt denne TUT.

Tak fordi du kiggede med =)


lørdag den 6. april 2013

Se min kjole, den er fin som...

For nogle uger siden lavede jeg en "kæmpe" investering. Kjolen her mødte jeg ude foran en Vero Moda-butik til den nette sum af 100 kr. Jeg hoppede i den og syntes faktisk at den var meget fin.


Bag på kjolen er der knapper hele vejen ned. Det i sig selv er egentlig en rigtig sød detalje - men forestil jer denne rædsel af en guldknap hele vejen ned af ryggen på min fine grå kjole!!!



Jeg gik og puslede lidt med ideen om at flå rædslerne af og sætte nogle nye på - og VUPTI, det blev neon...


Tak fordi du kiggede forbi =)

tirsdag den 2. april 2013

Skjorte og jakke skal der til...

... på en solskinsdag som denne.
Trods en lidt mystisk dag, som har stået på kaffe uden foran skolen i stedet for inde på lærerværelset (dog serveret af skolelederen - det er sjældent set :D) og en hel del lockout-snak, får I her et kort jeg har lavet her i påsken. Ideen mødte jeg på denne facebook-side: http://www.facebook.com/#!/CreativeIdeass. En sød (og meget kreativ) elev viste mig siden og nøjs hvor er der mange sjove ideer (og en del ubruelige :)).
Jeg kan desværre ikke finde selve TUT'en, men den ligger der et sted...

 
Jakken er lavet i karton.

 
Selve skjorten og vesten er limet fast til jakken.

 
Vesten er pyntet med brads som skal gøre det for knapper. Slipset er lavet af organzabånd og er fastgjort med endnu en brad.

 
Skjorten er lavet i tykt papir, således at der er lidt hold i kortet.

 
Jeg har brugt magnet som lukketøj.

Jeg tænker, at kortet er meget oplagt i disse konfirmationstider. Man kunne jo eventuelt laven en lille "penge-lomme" i en del af skjorten som man folder ud.

Tak fordi du kiggede med :)